Eetbare prints

Je kan bij mij een eetbare print laten maken op frosty- of icing sheets.

 

Frosty sheet A4 4,50 (nieuwe prijs per 1 januari 2019)

Frosty sheet is een dun printbaar laagje op zetmeelbasis met vanille smaak.
Het ligt op een plastic schutvel om het door voeren door de printer mogelijk te maken.
Kan gebruikt worden op een ondergrond van boterroom, slagroom, bavarois, ganache, 
suikerpasta en marsepein. De print smelt als het ware samen met de slagroom of crème. 
Strooi wel wat poedersuiker op de plaats waar je de print wil hebben


Icing sheet A4 6,00 (nieuwe prijs per 1 januari 2019)

Icing sheets hebben een zoete smaak en een dikke gladde ondergrond (traganthgom). Icing sheets harden volledig uit en kunnen daarom ook worden gebruikt om 3 dimensionale vormen mee te maken. Bijvoorbeeld voor het maken van "suikerschildjes" met logo die je kan verwerken in een toef botercreme. Wel uitknippen als het vel nog flexibel is en dan laten drogen op een vlakke ondergrond! Ze zijn echter minder geschikt voor het afdrukken van donkere afbeeldingen. Het is niet raadzaam icing op een slagroom taart te gebruiken.
Wanneer u de sheet gaat knippen dient u eerst de folie te verwijderen. Het schutvel kan het het best verwijderd worden als u de print gaat aanbrengen.
Let op. Bij het gebruik van icing prints op slagroom dienen de prints pas vlak voor het serveren aangebracht te worden.
Uw taart, cupcake of andere creatie met eetbare print kunt u gewoon in de koeling bewaren. Zorg dat de stand van de koeling op stand 1 of 2 staat, dit omdat anders de fondant gaat smelten vanwege de hoge luchtvochtigheid in de koeling. Plaats uw taart in een doos met een deksel zonder venster, om condens vorming te voorkomen.

 

Bestellen en versturen

Wanneer je bestelling op een werkdag voor 12.00 uur ’s morgens bij mij binnen is (en deze is betaald), dan wordt je bestelling nog dezelfde dag verzonden.

De verzendkosten in Nederland zijn € 2,49 voor 1 A4, € 3,32 voor 2 tot 4 vellen A4,  € 4,15 4 tot 7 vellen A4.
De verzendkosten naar Belgie zijn € 4,35 voor 1 A4, € 8,70 voor 2 tot 4 vellen A4,  € 9,80 4 tot 7 vellen A4.
Om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden, heb ik ervoor gekozen om via brievenbuspost te versturen.
Je sheet wordt verzonden in een beschermende plastic verpakking en in een stevige enveloppe.

Als je gekozen hebt om je bestelling af te halen bij mij thuis in Hoorn, dan zal je bestelling binnen 2 werkdagen klaar staan.
U krijgt de print geleverd op A4 formaat. Het is de bedoeling dat je je print zelf uitknipt of uitsnijdt. Als je je print gaat knippen of snijden, laat dan de transparante sheet er onder.  Verwijder deze pas als je de sheet op je taart/cupcakes legt. Gebruik voor het snijden een scherp hobbymes.

De frosty- of icingsheets zijn altijd A4-formaat, dus u betaalt voor een A4-formaat ook als het plaatje kleiner is. Het afdrukken van donkere afbeeldingen kunnen soms strepen geven. 

U kan de foto of tekening doormailen naar sheet-in2taart@outlook.com als JPEG bestand, WORD of PDFbestand (marges minstens 1 cm). 
Wanneer je enkel de afbeelding doorstuurt laat dan ook weten of dit op een volledig A4 moet of dat de tekening kleiner moet A5 of A6.
Als de pagina opgemaakt moet worden door mij, dan komen er 2,50 aan kosten bij. 
U zal per mail de prijsopgave en de bankgegevens ontvangen.